Başbakanın Açtığı Davaya Ret Kararı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakanın Açtığı Davaya Ret Kararı

Başbakanın Açtığı Davaya Ret Kararı
13.07.2012 12:30  Güncelleme: 12:57

Başbakan Erdoğan tarafından Muharrem İnce aleyhine açılan 20 bin TL'lik tazminat davası reddedildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce aleyhine açılan 20 bin TL'lik tazminat davası reddedildi.

Muharrem İnce, 3 Ağustos 2011 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlediği, Esendere Sınır Kapısı'nda yaşananlarla ilgili bir basın toplantısı düzenlemiş, "Sınırda bayrağımızı indirdiler, bu hükümetin gıkı çıkmadı. Çakmak Salonu'nda aslan, Hakkari'de kedi olan bir Başbakan'la karşı karşıyayız. Bu ülkenin sınırında bayrağımız indirilmişse, özerk bölge yazılmışsa daha ne yapalım, ne diyelim?" demişti. Bu sözler üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İnci hakkında 20 bin liralık tazminat dava açmıştı. Davanın son duruşması 12.07.2012 tarihinde yapıldı ve dava reddedildi.

İnce, yaptığı yazılı açıklamada, "Başbakanın susturma amaçlı açtığı davalardan korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız. Milletimizin sözcüsü olmaya, sadece ve sadece doğruları söylemeye devam edeceğiz" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakanın Açtığı Davaya Ret Kararı - Son Dakika


Advertisement