Başkale'de araziye gizlenen uyuşturucuları 'Togo' buldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkale'de araziye gizlenen uyuşturucuları 'Togo' buldu

Başkale\'de araziye gizlenen uyuşturucuları \'Togo\' buldu
08.09.2021 11:04  Güncelleme: 11:07

VAN'da, jandarmanın narkotik köpeği 'Togo' ile düzenlediği operasyonda; araziye gizlenen 51 kilo 948 gram eroin, 1 kilo 695 gram esrar ve 627 uyuşturucu hap ele geçirildi.

VAN'da, jandarmanın narkotik köpeği 'Togo' ile düzenlediği operasyonda; araziye gizlenen 51 kilo 948 gram eroin, 1 kilo 695 gram esrar ve 627 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Başkale ilçesi Sallıdere Mahallesi Liskan mevkisinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, arazi arama- tarama faaliyeti gerçekleştirdi. Narkotik köpeği 'Togo'nun da kullanıldığı aramalarda; araziye gizlenen 2 çuval içinde 51 kilo 948 gram eroin, 1 kilo 695 gram esrar ve 627 uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturuculara el koyulurken, Başkale Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma başlatıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkale'de araziye gizlenen uyuşturucuları 'Togo' buldu - Son Dakika


Advertisement