Başkale'deki hak sahipleri tapularını aldı - Son Dakika
Güncel

Başkale'deki hak sahipleri tapularını aldı

Başkale\'deki hak sahipleri tapularını aldı

Van'da, Tapu Kadastro 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Başkale ilçesindeki bazı mahallelerde tapusuz arazilerde yapılan çalışmalar sonrası araziler tapulu hale dönüştürülürken, hak sahiplerine tapu belgeleri ise Vali Mehmet Emin Bilmez tarafından verildi.

21.06.2019 11:43

Van'da, Tapu Kadastro 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Başkale ilçesindeki bazı mahallelerde tapusuz arazilerde yapılan çalışmalar sonrası araziler tapulu hale dönüştürülürken, hak sahiplerine tapu belgeleri ise Vali Mehmet Emin Bilmez tarafından verildi.

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü tarafından Başkale ilçesinin Hasanbey, Sallıdere, Çakırdoğan, Konoksayar ve Aşağı Küme mahallelerinde ilk defa kadastro çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalar sonrası tapulu hale dönüştürülen arazilerin tapu belgeleri hak sahiplerine Valilik Ali Paşa Toplantı Salonunda Vali Mehmet Emin Bilmez'in katılımıyla yapılan törenle verildi.

Burada konuşan ve yapılan kadastro çalışmasının önemine dikkat çeken Vali Bilmez, tapulu hale dönüştürülen arazilerin iyi değerlendirilmesini istedi.

Mahalle sakinleri de, tapulu arazilerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, yapılan kadastro çalışması için Vali Bilmez, Tapu Kadastro 15. Bölge Müdürlüğüne ve çalışanlarına teşekkür etti.

Tören, hak sahiplerine Vali Mehmet Emin Bilmez tarafından tapu belgelerinin verilmesi ve fotoğraf çekimiyle son buldu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkale'deki hak sahipleri tapularını aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement