Başkan Altınok Öz'e CHP Maltepe Yönetiminden Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Altınok Öz'e CHP Maltepe Yönetiminden Ziyaret

Başkan Altınok Öz\'e CHP Maltepe Yönetiminden Ziyaret

CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay ve CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, Kartal Belediye Başkanı Altınok öz’ü makamında ziyaret etti.

29.04.2014 12:25

CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay ve CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, Kartal Belediye Başkanı Altınok öz'ü makamında ziyaret etti.

CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay ve CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ve Maltepe İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret ederek tebrik etti. Ziyarette Kartal Belediyesi Meclis Başkan vekili Ali Ekber Şahin de hazır bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Başkan Altınok Öz'ü tebrik ederek, "Geçen dönem Kartal'da bayrağı devralan Başkanımız Altınok Öz'ü 2. dönemde de bayrağı bırakmadan taşıdığı için tebrik ediyorum. Başta Başkanımız Öz olmak üzere, İlçe Başkanına ve İlçe Teşkilatı üyelerine, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz da Başkan Altınok Öz'ü tebrik edip, Maltepe ve Kartal'ın el ele büyük başarı elde ettiklerini belirterek, "El ele omuz omuza çalışacağız" dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İstanbul Milletvekili Faik Tunay ve yönetim kurulu üyelerinin destek ve ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu belirterek, "Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bize güç verdiler. Bizde halkımızın bize olan güven ve desteğiyle Kartalımızı çok daha güzel yerlere taşıyacak bu bayrağı elimizden hiç düşürmeyeceğiz, önümüzdeki dönem hepimize hayırlı olsun" diye konuştu.

ESKİ BAKANDAN ÖZ'E ZİYARET

CHP eski İçel Milletvekili ve eski Milli Eğitim Bakanı Fikri Sağlar da Başkan Öz'ü ziyaret etti. Ziyarete Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Dr. Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt ve Gülcemal Fidan, Kartal CHP Gençlik Kolları Başkanı Tolga Gökçe ile Kartal Belediyesi CHP Meclis üyeleri de katıldı. Fikri Sağlar, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra yeniden Kartal Belediye Başkanı seçilen Op. Dr. Altınok Öz'ü tebrik etti.

Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışının yeniden Kartal'da egemen olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sağlar, Başkan Altınok Öz'ün, yeni yönetim döneminde birçok projeyi başarıyla hayata geçireceğine inandığını belirtti. Başkan Altınok Öz ise Sağlar'a ziyareti için teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Altınok Öz'e CHP Maltepe Yönetiminden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement