Başkan Toprak Başkan Erdoğan'a Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Başkan Toprak Başkan Erdoğan'a Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundu

Başkan Toprak Başkan Erdoğan\'a Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundu

Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış’a hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

27.10.2017 16:16

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış'a hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'a AK Parti Kahta ilçe Başkanı Bedir Yeni, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Geyik ve belediye encümenleri eşlik etti. Başkan Toprak ve yanındaki heyet, AK Parti Genel Merkezi tarafından Adıyaman İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Erdoğan'ı ve AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Alkayış'ı yeni görevlerinde başarılar diledi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış hep birlikte Ak Parti'ye, Adıyaman'a ve vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise yapılan ziyaretten dolayı Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'a ve AK Parti Kahta ilçe Başkanı Bedir Yeni'ye ve beraberindekilere teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Toprak Başkan Erdoğan'a Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement