Batman'da 40 Kişi Zehirlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Batman'da 40 Kişi Zehirlendi

Batman\'da 40 Kişi Zehirlendi
28.05.2014 23:57  Güncelleme: 00:05

Batman'da bir tavuk dönerciden döner yiyen aralarında çocuk ve hamile kadınların da olduğu 40 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastanelere başvurdu.

Batman'da bir tavuk dönerciden döner yiyen aralarında çocuk ve hamile kadınların da olduğu 40 kişi, zehirlenme şüphesiyle çeşitli hastanelere başvurdu.

40 KİŞİ BAŞVURDU

Edinilen bilgiye göre, Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yakınında bulunan bir tavuk dönerciden döner yiyen aralarında çocuk ve hamile kadınların da olduğu 40 kişi, zehirlenme şüphesiyle Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Batman Bölge Devlet Hastanesi ile bazı özel hastanelere başvurdu.

"KAYNAĞINI BİLMİYORUZ"

Kendilerine 10 kişinin müracaat ettiğini belirten Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hakkı Taşkıran, "Hastanemize 10 hasta geldi. Genel durumları şuan stabil. 1 tanesi tedbir amaçlı yatmış. Kan değerlerinde şuanda bir sorun yok. Yapılan kan tahlilleri değerleri normal. Şuan hastalarımız doktorlarımızın kontrolü dahilinde, şuan ileri tetkik kontrolleri için kan örnekleri alınıyor. Kan örneklerini Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne gönderip, ekstra bir durum olum olmadığına bakacağız. Gıda zehirlenmesi ile bize geldiler ama kaynağını bilmiyoruz" dedi. 

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Batman'da 40 Kişi Zehirlendi - Son Dakika


Advertisement