Battalgazi Torunları Maratonda - Son Dakika
Güncel

Battalgazi Torunları Maratonda

Battalgazi Torunları Maratonda

15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Vodafone 38. İstanbul Maratonu saat 09:00 itibari ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gişelerinin yaklaşık 250 metre gerisinden başlayıp Sultanahmet Meydanı'nda sona erdi.

14.11.2016 08:19  Güncelleme: 08:25

Kuruluşundan bugüne kadar faaliyetlerine ara vermeden devam eden Malatya Gençlik Derneği Üyeleri İstanbul Maratonu'nda da hazır bulundu. Battalgazi Torunları taşıdıkları pankart ve dağıttıkları kayısı ile maratona renk kattılar. Böylesi anlamlı bir organizasyona katılım sağlayan Malatyalı Gençler herkesin takdirini kazandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından, "15 Temmuz şehitleri için koşuyoruz" sloganıyla düzenlenen maraton; 42 kilometre 195 metrelik maratonda erkeklerde Azerbaycanlı Evans Kıplagat, kadınlarda ise Kenyalı Agnes Barsosio birinci oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Battalgazi Torunları Maratonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement