Bayburt-Erzurum Kara Yolu Kontrollü Olarak Ulaşıma Açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Bayburt-Erzurum Kara Yolu Kontrollü Olarak Ulaşıma Açıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Bayburt-Erzurum Kara Yolu Kontrollü Olarak Ulaşıma Açıldı
 Güncelleme: 

Kar yağışı ve fırtına nedeniyle dün kapanan Bayburt-Erzurum kara yolu, kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Kar yağışı ve fırtına nedeniyle dün kapanan Bayburt- Erzurum karayolu, kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayburt-Erzurum karayolunda, Karayolları personelinin yol açma çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Kop Dağı geçidinde kar yağışının devam ettiğini belirten trafik ekipleri, yolun açılan bölümlerinden, mağduriyet yaşamamaları için yolcu otobüsleri ve küçük araçların kontrollü geçişlerinin sağlandığını ifade etti.

Yolun, kamyon ve çekici gibi büyük araçlara kapalı olduğunu kaydeden ekipler, sürücü ve yolcuların mecbur kalmadıkça yola çıkmamalarını istedi. - Bayburt

Kaynak: AA