BDP'li Bingül: Saldırılar Devam Ederse Yaşam Duracak - Son Dakika
Güncel

BDP'li Bingül: Saldırılar Devam Ederse Yaşam Duracak

BDP\'li Bingül: Saldırılar Devam Ederse Yaşam Duracak

BDP İstanbul Eş Başkanı Bingül, "Eğer bu saldırılar devam edecekse metropollerde yaşamın devam etmeyeceğini herkesin bilmesini istiyoruz." dedi.

07.12.2013 19:18  Güncelleme: 20:44

BDP İstanbul İl Eş Başkanı Emrullah Bingül, Hakkari'de çıkan olaylarda 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili, "Eğer bu saldırlar devam edecekse metropollerde İstanbul başta olmak üzere yaşamın devam etmeyeceğini herkesin bilmesini istiyoruz" dedi.

"DİRENİŞİMİZ ARTACAK"

Hakkari'de polisle göstericiler arasında çıkan çatışmada ölen iki kişi için Galatasaray Lisesi önünde basın açıklaması yapıldı. Açıklamaya BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy ile BDP İstanbul İl Eş Başkanı Emrullah Bingül de katıldı. Burada bir konuşma yapan Bingöl, "Bugüne kadar gösterdiğimiz direnişi bundan sonrada kat ve kat yükselterek göstereceğiz. Bu saldırıları bugüne kadar boşa çıkarttığımız gibi bundan sonrada benzeri saldırıları boşa çıkartacağız. Eğer bu saldırlar devam edecekse metropollerde İstanbul başta olmak üzere yaşamın devam etmeyeceğini herkes bilmesini istiyoruz. Eğer bu katliamlar devam edecekse buralarda insanlar rahat yaşayacağı bir rahat ortam bulamayacaklarıdır. Bunun şunun için söylüyorum biz sokaklarda olacağız" dedi.

"SALDIRIRSANIZ BEDELİ AĞIR OLUR"

BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy ise, "Valiyi de, emniyet müdürünü de, buradaki görevlileri de uyarıyorum. Bizim burada muhtemel bir yürüyüşümüze karşı lütfen demokratik davranın, insanca davranın. Bizim böyle bir şey yapmamız durumda sizi uyarıyorum. Saldırırsanız bunun bedeli ağır olur" diye konuştu.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı basın açıklamasının ardından grup 10 dakikalık oturma eylemi yaptı. Grup yapılan açıklamanın ardından olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel BDP'li Bingül: Saldırılar Devam Ederse Yaşam Duracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement