Bebeklerinin Rahatsızlığı Nedeniyle Faturayı Ödeyemeyen Ailenin Elektrik Çilesi - Son Dakika
Güncel

Bebeklerinin Rahatsızlığı Nedeniyle Faturayı Ödeyemeyen Ailenin Elektrik Çilesi

Bebeklerinin Rahatsızlığı Nedeniyle Faturayı Ödeyemeyen Ailenin Elektrik Çilesi

Adana’da bebeklerinin hastalığı nedeniyle faturayı ödeyemeyen ailenin elektrikleri kesildi.

06.11.2015 14:55

Adana'da bebeklerinin hastalığı nedeniyle faturayı ödeyemeyen ailenin elektrikleri kesildi. Kesme işlemi üzerine hemen faturayı ödeyen ve elektriğin açılmasını bekleyen aile, 4 gün boyunca hasta çocukları ile perişan oldu.

Alınan bilgiye göre, Yüreğir ilçesinde yaşayan 2 çocuk sahibi Bülent (36) Zeliha (27) Özer çifti kirada oturdukları eve ekim ayında 66.50 lira elektrik faturası geldi. Faturanın son ödeme tarihi ise 30 Ekim 2015 olarak yer alıyordu. Ancak 3 aylık bebekleri Yiğit Özer hastalanıp bronşit olunca aile bu telaştan elektrik faturasına ödemeyi unuttu. Aile, bebeklerine buhar makinesi alıp tedaviye başladı. Ancak 3 Kasım 2015 günü elektrik dağıtım şirketi görevlileri gelerek fatura ödemesi yapılmadığı için elektriği keseceklerini söyleyip akımı durdurdu. Bunun üzerine anne Zeliha Özer, hemen gidip faturayı ödedi. Daha sonra da firmanın çağrı merkezini arayarak elektriğin açılması talebinde bulundu. Ancak 4 gün boyunca elektrik açılmadı. Bu arada bronşit olduğu için buhar alması gereken bebek, elektrik olmadığından buhar alamadı. Elektrik verilmeyince aile komşularına giderek bebeklerine buhar vermeye çalıştı.

"BEBEĞİN HASTAYSA RAPOR GETİR"

Anne Özer, elektrik açılmadığı için her gün elektrik dağıtım şirketine gittiğini, kendisine yoğunluktan dolayı açılmadığını söylediklerini anlatarak, "Bebeğimin hasta olduğunu söyledim bu nedenle hayati önem taşıdığını söyledim. Ancak görevliler bana 'hastaysa bana rapor getir' dedi. Ne raporu getreceğim? zaten ben borcu ödemişim mecbur açmak zorundasın. Ama bir türlü açmadılar. Benim bebeğim hasta perişan olduk" dedi.

Elektrik dağıtım firması görevlileri ise yoğunluktan dolayı görevlilerin açma işlemini yapamadığı, hemen ailenin akımının verileceğini bildirdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bebeklerinin Rahatsızlığı Nedeniyle Faturayı Ödeyemeyen Ailenin Elektrik Çilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • apo: elektrikçi çağır açtır onları bekleme abla 1 0 Yanıtla

Advertisement