Bergama Belediyespor Son Anda Kümede Kaldı - Son Dakika
Güncel

Bergama Belediyespor Son Anda Kümede Kaldı

Bergama Belediyespor Son Anda Kümede Kaldı

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta sezonun son haftasında deplasmanda Beylerbeyi ile 1-1 berabare kalarak kümede kalmayı başaran Bergama Belediyespor, 3 sezonda 2 kez düşme korkusu yaşarken, 1 kez de şampiyonluk yarışı verdi.

11.05.2015 15:51

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta sezonun son haftasında deplasmanda Beylerbeyi ile 1-1 berabare kalarak kümede kalmayı başaran Bergama Belediyespor, 3 sezonda 2 kez düşme korkusu yaşarken, 1 kez de şampiyonluk yarışı verdi.

Geçen sezon play off'a kalıp yarı finalde elenerek 2'nci Lig'in kapısından dönen kırmızı lacivertliler, 2012-13 sezonunda olduğu gibi bu yıl da Bölgesel Amatör Lig'e düşmekten son anda kurtuldu.

İstikrarı mumla arayan Bergama Belediyespor, bu sezon teknik direktörlük görevinde 3 farklı isme görev verdi. Hikmet Akıncı ve Alaettin Çiçek'ten sonra dümene geçen Hindal Gündüz son 7 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlikle takımın kümede kalmasını sağladı. Gündüz, "Kümede kalarak tarih yazdık. Oynayan oynamayan, 28 aslan yürekli, inançlı futbolcu herkesin umudunu kestiği bir durumdan zaferle çıktı. Allah bir daha Bergamamıza böyle stresli ve korku dolu günler göstermesin" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bergama Belediyespor Son Anda Kümede Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement