Bergama'ya Bir Kültür Hizmeti Daha - Son Dakika
Güncel

Bergama'ya Bir Kültür Hizmeti Daha

Bergama\'ya Bir Kültür Hizmeti Daha

Tahsin Tuna, " Anılarda Bergama" Panosu adıyla ikinci kültürel hizmeti gerçekleştiriyor.

12.04.2012 18:01

İlçede yıllarca gazetecilik mesleğini başarıyla yürüten Tahsin Tuna, Bergama'ya kazandırdığı tarihi özellikler taşıyan Bergama fotoğraflarını şimdide " Anılarda Bergama" Panosu adıyla ikinci kültürel hizmeti gerçekleştiriyor.

Sefa Taşkın'ın Başkanlık yaptığı dönemlerde Bergama Belediyesi Basın ve Halkla İlişkilerde görevli olduğu yıllarda Merhum Müzeci ve araştırmacı yazar Osman Bayatlı'dan geriye kalan cam eser Bergama negatiflerini tek tek arşivden çıkartarak fotoğraf olarak karanlı odada iki yıl süreyle baskısını gerçekleştiren gazeteci Tahsin Tuna söz konusu yüzü aşkın eseri yine farklı bir şekilde toplumla paylaşmaya hazırlıyor.

Bergama'nın yaklaşık yüz yıllık kültürel geçmişini gün yüzüne çıkaran gazeteci Tahsin Tuna şimdi de 1.70x120 ebadında "Anılarda Bergama" Panosu ile tüm kahvehaneleri donatmaya hazırlıyor. Söz konusu panoyu tüm Bergamalıların görmesini bu şekilde sağlayacağını ifade eden gazeteci Tahsin Tuna, geçmişimize bu şekilde sahip çıkmaya çalışıyoruz. Yapacağımız çalışma fotoğraf panosu büyük maliyetlerde gerçekleştiğinden esnaflarımızdan da reklamlar alarak gerçekleştireceğiz. Başta kahvehaneler olmak üzere İnsanlarımızın yoğunluk gösterdikleri herkes tarafından ilçede görülmesini sağlayacağız. Bu panoda yer almak esnaflarımızı içinde çok önemli bir çalışma olacaktır. Çünkü panoda yer alacak reklamları ebedi kalacak" diyerek reklam vermek isteyenlerin kendisini 0542 741 21 22 den ulaşabileceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bergama'ya Bir Kültür Hizmeti Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement