Beşiktaş Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Maçının Ardından

Beşiktaş Maçının Ardından

Karaman; "90 dakika sonundan hak ettiğimiz skoru aldık." dedi.

09.04.2013 07:44  Güncelleme: 08:43

Karaman maç sonrası şunları söyledi:

"Öncelikle futbolcu arkadaşlarıma, taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. 90 dakika sonunda hak ettiğimiz skoru aldık. Aslında bu skoru geçen hafta da alabilirdik. Çok iyi kombinasyon, çok iyi oyun ama eksik olan tek şey gol ve şanssızlıktı. Maçın ikinci dakikasına baktığımızda Bursaspor takımı ikinci kornerini atıyordu. Çok şey var fakat bunu hafta içi basın toplantısı yapıp değişik konularda mesaj vereceğim. Bursaspor gerçekten sadece bugün sahada mücadele eden A takımı değil, bunun dışında Türkiye'de, Avrupa'da tüm kategorilerde başarılı sonuçlar alıp geleceğin yıldızlarını çıkaracak kapasiteye sahip. Bunun için çok çalışmak gerekiyor. Geleceğin planlamasını yapıyoruz. Türkiye'de futbolda baskı var. Kasımpaşa maçını kaybettikten sonra bu takım Avrupa'ya gidecek dedim. Özellikle yerel medyamız köşe yazılarında farklı görüşleri vardı. Bugün sahaya çıkmadan önce Kasımpaşa maçını nasıl oynadıysanız aynısını oynayın dedik. Bugün bunu yaptık. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Bursaspor taraftarlarının ve camianın bu projeye destek vermeleri gerekiyor. Bursa şehri Türk futbolunu yönlendirip, bir oyun anlayışı olduğunu ortaya koyacak potansiyele sahip."

"FATİH HOCA ÖZELEŞTİRİ YAPIYORDUR"

Hakemlerle yapılan diyaloglarla ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Karaman, "Benim şahsi kanaatim iyi niyet önemli. Orta hakemler, dördüncü hakemler önemli. Tüm hakemlerle uyum içerisinde devam etmeye çalışıyorum. Fatih hoca Türkiye'nin önemli teknik adamı. Mutlaka o da olaylardan sonra kendi kendine özeleştiri yapıyordur. Bizim bu konuyu meslektaş olarak burada büyütmeyi doğru bulmuyorum. Kendime göre modelim var. Karşılıklı empatiyle pozitif hale dönüşebiliyor. Bir taraftarın gücünü arkasına alıp hakemin doğru ya da yanlış verdiği kararı teknik adam kendi lehinde kullanabilir. Bir insanı etki altına almaya çalışırsanız içeriye girdiğiniz zaman hata mı yaptım diyebilirsiniz" yanıtını verdi.

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ SAMET AYBABA: "SEZONUN EN KÖTÜ MAÇINI OYNADIK"

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba Bursaspor yenilgisi ardından şunları söyledi:

"Sezonun en kötü maçını oynadık. İsteksiz, temposuz, kazanmaya yönelik hamle yapmayan takım görüntüsündeydik. Bursaspor ise çok istedi. Böyle olunca da bu sonuç kaçınılmaz oldu. Futbol bu böyle şeyler olur. Bir sürü maçlar kazandık. Önemli olan en çabuk nasıl dönülür. Hemen yarından başlayarak çalışmalara devam edeceğiz. Bu oyuncuların hepsi bizim oyuncularımız. Düşünüyoruz planlıyoruz. İyi olur, kötü olur. Bunun sorumlusu biziz. Mevcut kadromuzu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz."

BURSASPOR'UN TECRÜBELİ SAVUNMACISI FERDINAND: "TARAFTAR İNANILMAZDI"

Bursaspor'un tecrübeli savunmacısı Ferdinand maç sonrası şöyle konuştu:

"Taraftarımız ve kulübümüz için önemli bir maçtı. Buraya geldiğimde çok büyük bir seyircimiz vardı. Ama bugün daha farklıydı. İnanılmazlardı. Hocamızın bize verdiği taktikler doğrultusunda çok iyi çalıştık. Hocamızın dediklerini yaptık ve kazandık."

EDU: "ÖNEMLİ BİR MAÇTI"

Bursaspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Maurice Edu maç sonrası şunları söyledi:

"Geçen haftaki mağlubiyetten sonra çok önemli bir maçtı. Çok iyi antrenmanlar yaptık. Maçta ise çok güzel bir defans anlayışımız vardı. Bence becerilerimizle birlikte yendik. Bu da çok güzeldi. "

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement