Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun: "Beylikdüzü'nü Takip Edilen Bir İlçe Haline Getirdik" - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun: "Beylikdüzü'nü Takip Edilen Bir İlçe Haline Getirdik"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun: "Beylikdüzü\'nü Takip Edilen Bir İlçe Haline Getirdik"

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Kadınlar Günü programında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü’nü birçok il ve ilçe belediyesinin takip ettiği bir ilçe haline getirdiklerini söyledi.

07.03.2014 22:28

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Kadınlar Günü programında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü'nü birçok il ve ilçe belediyesinin takip ettiği bir ilçe haline getirdiklerini söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Beylikdüzü'nde farklı programlarla kutlandı. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un yanı sıra milletvekilleri Ünal Kaçır, Gülay Dalyan, meclis üyeleri, parti teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. Konser öncesi Başkan Yusuf Uzun'un görev yaptığı sürede gerçekleştirilen 641 projenin tanıtımı için sinevizyon gösterisi yapıldı. Daha sonra salondakilere seslenen Belediye Başkanı Uzun, 641 projeyi Beylikdüzü sakinleriyle gerçekleştirdiklerini ifade etti. Beylikdüzü'nde hazır kurulmuş bir belediye devralmadıkları hatırlatan Uzun, Beylikdüzü'nü takip edilen bir ilçe haline getirdiklerini söyledi. Uzun konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Beylikdüzü Belediyesi birçok il ve ilçe belediyesinin takip ettiği, çalışmalarından esinlendiği bir belediyedir. Beylikdüzü bir markadır. 5 yıl gibi ciddi bir zamanda bize emek veren, bu çalışmalarda bizimle birlikte olan, bize moral veren, bizi motive eden bütün hemşehrilerimize teşekkürü bir borç biliyorum. İyi şeyler yaptık Allah'a hamdolsun."

Konuşmaların ardından protokol üyeleri 641 projenin temsili açılışını gerçekleştirdi ve salonda bulunanlara karanfil dağıttı. Gecenin sonunda sahne alan İlhan Şeşen, kendisini dinleyemeye gelen vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Vatandaşlar şarkılarla İlhan Şeşen'e eşlik etmeyi ihmal etmedi - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun: 'Beylikdüzü'nü Takip Edilen Bir İlçe Haline Getirdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement