Beylikdüzü Ramazan Davulcularını Seçti - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Ramazan Davulcularını Seçti

Beylikdüzü Ramazan Davulcularını Seçti

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan'da davul çalmak için görevlendireceği 10 ramazan davulcusunu düzenlediği bir yarışmayla seçti.

03.07.2013 14:28  Güncelleme: 14:50

23 kişinin müracaat ettiği yarışma, Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan Ramazan Kasabası'nda gerçekleşti. Belediyede görevli yöneticilerden oluşan jüri heyeti adayların davul çalma ve mani okuma performanslarını tek tek izleyerek notlar aldı. İsmail Kusçu adlı bir davulcunun performansını sergilerken davuluyla birlikte taklalar atarak yaptığı gösterisi, jüri üyelerinden büyük alkış aldı.

Yarışma sonucunda kazanan İsmail Kuşçu olurken, ikinciliği Sinan Kısa, üçüncülüğü de Necdet Pilgir elde etti. Yarışmada birinci olan İsmail Kuşçu'ya Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından davul hediye edildi. Ayrıca ilk üçe giren ramazan davulcularına Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun bahşiş verdi.

Ödül töreninden sonra bir konuşma yapan Uzun, "Ramazan maneviyatını çok derinden hissettirmeye başladı. Ramazan denince hemen ramazan davulcusu kardeşlerimiz akla gelir. Sahurda derin uykusu olan vatandaşlarımızı uyandırma konusunda davulun sesiyle rahatsızlık vermeden en güzel şekliyle musiki performanslarıyla bizleri sahura kaldıracaklardır" diye konuştu.

İsmail Kuşçu ise güzel mani okuduğu için birinci olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Ramazan Davulcularını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement