Bingöl'de ABD, İsrail ve İngiliz Bayrakları Yakıldı - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de ABD, İsrail ve İngiliz Bayrakları Yakıldı

Bingöl\'de ABD, İsrail ve İngiliz Bayrakları Yakıldı

Bingöl'de cuma namazından çıkan kalabalık, 'Dünya Kudüs Günü' nedeniyle Saat Kulesi önünde, İsrail'i protesto gösterisi düzenledi.

02.08.2013 18:01  Güncelleme: 12:16

Basın açıklamasının yapıldığı gösteri sırasında, Amerika, İsrail ve İngiltere bayrakları yakıldı.

Bingöl'de Cuma Namazı'ndan çıkan kalabalık, Saat Kulesi önünde toplanarak basın açıklaması yaptı. Edilen duaların ardından sivil toplum örgütleri adına konuşan Anadolu Gençlik Derneği üyesi Feyzi Aytar şunları söyledi:

"Yeryüzünün işgal altında ki en kıymetli topraklarına selam olsun. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya, mukaddes beldemiz Kudüs'e selam olsun. Sadece Filistin ve Kudüs mü? Mısır, Suriye, Afganistan, Arakan, Irak ve diğer İslam beldelerinde de Müslümanlar mağdur, mahzun, mazlum ve işgal altında değil mi? Kıymetli kardeşler, bacılar ve sesimizi duyanlar; İsrail bütün cüretini Müslümanlar arasında vahdet, yani birliktelik olmamasından almaktadır. Bizi daima bölük pörçük tutmak için aramızda sürekli fitneler çıkarıyor."

Basın açıklamasının ardından Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Abdullah Narin dua okudu. Yapılan konuşma ve dualardan sonra meydana getirilen Amerika, İsrail ve İngiliz bayrakları ateşe verilerek yakıldı. Bayrakların yanmasından sonra grup, olaysız dağıldı. - Bingöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de ABD, İsrail ve İngiliz Bayrakları Yakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement