Samsun'un Terme İlçesi'nde kendisine boşanma davası açan 25 yaşındaki eşi Semra Ö.'yü, başkasıyla gönül ilişkisi olduğu iddiasıyla 23 yerinden bıçaklayan 32 yaşındaki Türkay Ö. yakalandı. İfadesinde eşini, ilişkiyi bitirmesi için defalarca uyardığını ancak dinlemediğini söyleyen Türkay Ö., çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay dün Samsun'un Terme İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Kendisine boşanma davası açan bir fındık fabrikasında çalışan eşini 23 yerinden bıçaklayan Türkay Ö., dün akşam polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Türkay Ö., ifadesinde, "Eşimle aramızda boşanma davası devam ederken başka biriyle gönül ilişkisi olduğunu öğrendim. Kendisini defalarca bu ilişkiyi bitirmesi için uyardım. Ancak uyarılarıma rağmen ilişkiye devam ettiğini öğrendim. Çok kızgındım. Olay günü de bu konuyu konuşmak için buluştuk. Konuşmamız tartışmaya dönüşünce sinirlerime hakim olamadım" dedi.
Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Terme Adliyesine sevk edilen Türkay Ö.,savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastanedeki tedavisi süren Semra Ö.'nün sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu belirtildi. - Samsun
Son Dakika › Güncel › Boşanma Davası Açan Eşini 23 Yerinden Bıçaklayan Koca Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.