Bu Kışın En Şık Mekanı Mutfağınız Olsun - Son Dakika
Güncel

Bu Kışın En Şık Mekanı Mutfağınız Olsun

Bu Kışın En Şık Mekanı Mutfağınız Olsun

Siemens Ev Aletleri, mutfağını yenilemek isteyenlere sonbahara özel, kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

12.11.2012 14:33

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle tüketicilerine seçme özgürlüğünü yaşatan Siemens Ev Aletleri, mutfağını yenilemek isteyenlere sonbahara özel, kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Siemens'in sağladığı seçenekler, seçim yapmayı kolaylaştırıyor.

Sadece Türkiye'de değil, dünyada da ankastre ürün pazarının lideri olan ve Türkiye'nin en yetkin satış ve servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens'in ankastre ürünleri için özel indirim ve taksit avantajları Kasım ayı boyunca devam edecek.

Siemens Ev Aletleri Kasım ayında farklı ürün gruplarından 3 ürün alana birinci ürüne yüzde 10,ikinci ürüne yüzde 15, üçüncü ürüne yüzde 20 indirim uyguluyor.* Kasım ayına özel cam ocaklı ankastre set ve diğer ankastre setlerde de özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor.

Siemens bulaşık makinelerinde yüzde 35'a varan özel indirimler yine tüketicileri bekliyor.

Farklı ürün gruplarından 3 ürün alanlara SN 55 E 530 TR kodlu bulaşık makinesi ise 1750 TL yerine 1016 TL'den satışa sunuluyor. Siemens indüksiyonlu ocak alanlar 370 TL değerinde Prestige Set'in sahibi oluyor.

Bonus Card'a özel taksit seçeneği

Siemens ankastre ürün alışverişlerini Bonus Card ile yapanlar, 4 ay ertelemeli üstelik 10 taksit fırsatıyla sahip oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Kışın En Şık Mekanı Mutfağınız Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement