Bucaspor'a Kaya'dan Prim Jesti - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'a Kaya'dan Prim Jesti

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta deplasmanda Eyüpspor'u 3-0 yenerek aylar sonra düşme potasından çıkan Bucaspor'un teknik direktörü Suat Kaya, futbolcularına prim jestinde bulundu.

05.04.2016 12:05

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta deplasmanda Eyüpspor'u 3-0 yenerek aylar sonra düşme potasından çıkan Bucaspor'un teknik direktörü Suat Kaya, futbolcularına prim jestinde bulundu.

Suat Kaya, takımına ekstra galibiyet ya da kurtuluş primi verilmeyeceğini açıklayan Başkan Çetin Kayışlı ile yaptığı görüşme sonrasında 1500'er TL olan deplasman galibiyetinin piriminin 3'er bin TL'ye çıkartılmasını sağladı. Eyüpspor maçını kazanarak çok kritik bir virajı dönen oyuncuların hesabına 3'er bin TL yatırılması büyük sevinç yarattı. Suat Kaya, Başkan Kayışlı'nın şu ana dek primleri eksiksiz yatırdığını belirtti, "Ben sadece aracı oldum. Futbolcuların Eyüpspor karşısında yürekleriyle mücadele ettiğini, herkesin giydiği formanın hakkını verdiğini başkanımıza söyledim. O da sahadaki oyunu çok beğenip prime zam yaptı" dedi.

Kalan müsabakalarda da takımından aynı performansı beklediğini dile getiren Suat Kaya, "Bu kadro, her güçlüğü yenecek kalite ve kapasiyete sahip. Haklarını da her zaman fazlasıyla alacaklar" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'a Kaya'dan Prim Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement