Burdur'ta Terör Protestosu - Son Dakika
Güncel

Burdur'ta Terör Protestosu

Burdur\'ta Terör Protestosu

Burdur'ta terör protestosu Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto için eylem yapıldı.

20.02.2016 15:47

Burdur'ta terör protestosu

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da son dönemde yaşanan terör olaylarını protesto için eylem yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen terör protestosuna CHP Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Barış Ayten, Eğitim- İş Şube Başkanı Halil Ercan da katıldı. Burada grup adına basın açıklamasını okuyan Milletvekili Göker, terör olaylarının sadece Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini etkilemekten çıkıp, tüm vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eder hale geldiğini söyledi.

Ankara'daki saldırının Türkiye'nin Suriye'de savaşa girmesi amacıyla yapıldığı kaygısını taşıdıklarını aktaran Milletvekili Göker, " Yugoslavya, Irak ve Libya'nın parçalanmasından sonra şu anda Suriye'de gerçekleştirilmek istenen bölünme sürecinin hızla ülkemize doğru gelmekte olduğu endişesi artarak devam etmektedir. Bu savaş bizim ve masum bölge halkının savaşı değil, emperyalizmin ve onların yerli işbirlikçilerinin sömürü, çıkar ve paylaşım savaşıdır. Son dönemlerde artan terör olayları ve en son Ankara'da yaşanan katliam, ulusal birliğimize, bütünlüğümüze, farklı kültür ve inançların kardeşçe, hoşgörüyle barış içerisinde yaşam bulduğu coğrafyamıza kasteder hale gelmiştir" diye konuştu.

Protesto basın açıklamasının ardından sona erdi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'ta Terör Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement