Bursa Yaban Hayvanlarına İki Ton Yem - Son Dakika
Güncel

Bursa Yaban Hayvanlarına İki Ton Yem

Bursa Yaban Hayvanlarına İki Ton Yem

Yaban hayvanlarına iki ton yem ORMAN ve Su İşleri 2'nci Bölge Müdürlüğü'nce Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı İrfaniye ve Balabancık köyleri kırsal bölgelerine, kar yağışı nedeniyle yem bulmakta güçlük çeken yaban kuşları için iki ton yem bırakıldı.

20.02.2015 12:03

Yaban hayvanlarına iki ton yem

ORMAN ve Su İşleri 2'nci Bölge Müdürlüğü'nce Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı İrfaniye ve Balabancık köyleri kırsal bölgelerine, kar yağışı nedeniyle yem bulmakta güçlük çeken yaban kuşları için iki ton yem bırakıldı.

Yaban Hayatı Destekleme Programı kapsamında Nilüfer ilçesinin İrfaniye ve Balabancık, köylerinde kuşlar için önceden belirlenen alanlara 2 ton yem bırakıldı. Karda yiyecek yem bulamayan yaban kuşları yemlerin bırakılmasının ardından yemlerinin başına üşüşerek kısa sürede bitirdi.

Yapılan yem bırakılma çalışmasıyla ilgili bilgi veren Orman ve Su İşleri 2'nci Bölge Müdürü Yahya Güngör, yaban hayvanlarının soğuk kış şartlarından zarar görmemesi için ve hayvanların insanların yaşam alanlarına inmemesi için yem bıraktıklarını belirterek, "Zorlu kış şartları devam ettiği sürece bizimde çalışmalarımız devam edecek. Bu yıl boyunca yaban hayvanlarına 15 ton yem bıraktık" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Yaban Hayvanlarına İki Ton Yem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement