Bursaspor'da Altıdore İlk İdmanına Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Altıdore İlk İdmanına Çıktı

Bursaspor\'da Altıdore İlk İdmanına Çıktı

Bursaspor Oynayacağı Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Bursa Atatürk Stadı'nda Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

03.02.2011 00:05

Bursaspor cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını Bursa Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil beyazlı ekibe yeni katılan Altidore takımla birlikte ilk idmanına çıktı.

Spor Toto Süper Ligi'nin 20'inci hafta mücadelesinde kendi sahasında Sivasspor'u ağırlayacak olan Bursaspor bu maçın hazırlıklarını Altidore'un imza töreninin ardından Atatürk Stadı'nda taraftarına açık olarak gerçekleştirdi. Yeşil beyazlı taraftarların yoğun ilgisinin olduğu antrenman öncesi futbolcular taraftarla bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Yeşil beyazlı ekipte gribal enfeksiyonu bulunan Miller ile Turgay Bahadır takımla birlikte antrenmana çıktı. Öte yandan takıma yeni dahil olan Altidore antrenman öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından takım arkadaşlarına tanıtıldı. Futbolcular yeni katılan ABD'li futbolcuyu alkışladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular karşılıklı çalışmanın ardından 5'e 2 yaptı. Antrenman taktik çalışma ile son buldu. yeşil beyazlılar yarın yapacağı son idmanın ardından Özlüce Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini bekleyecekler.

DAVUL ZURNALI MOTİVASYON

Antrenman sırasında taraftarlar futbolcuların tek tek isimlerini söyleyerek tezahüratta bulundular. Futbolcular tribünleri selamlarken bir yandan da çalıştı. bu sırada tribünde bulunan davul zurnalı ekip antrenmana müzikleriyle farklı bir hava kattı. Çok sayıda taraftarın izlemeye geldiği idmanda futbolcuların istekli olduğu gözlerden kaçmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Altıdore İlk İdmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement