Çanakkale Russell Crowe Çanakkale'de Russell Crowe Çanakkale'de - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Russell Crowe Çanakkale'de Russell Crowe Çanakkale'de

Çanakkale Russell Crowe Çanakkale\'de Russell Crowe Çanakkale\'de

Gladyatör filminin Oscar Ödüllü başrol oyuncusu Russell Crowe (49), beraberinde ABD'li yapımcı Keith Rodger ve İngiliz Dene Jesham ile Barbados bayraklı 'Latikoö isimli yatla bugün Çanakkale'ye geldi.

22.05.2013 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gladyatör filminin Oscar Ödüllü başrol oyuncusu Russell Crowe (49), beraberinde ABD'li yapımcı Keith Rodger ve İngiliz Dene Jesham ile Barbados bayraklı 'Latikoö isimli yatla bugün Çanakkale'ye geldi.

Çanakkale Kordonboyu'ndaki yat limanının açığında demir atan 'Latikoö isimli süper yatta bulunan ünlü aktör Russell Crowe ve beraberindekilerin karaya inebilmeleri için pasaport işlemleri başlatıldı. Bu süre içinde ünlü aktör ve beraberindekiler yatta zaman geçirerek Çanakkale Boğazı'nın güzelliklerini izledi. Crowe'un Yunanistan'ın Mikanos Adası'ndan yola çıkarak sabah erken saatlerde Çanakkale'ye geldiği öğrenildi. Ünlü aktör ve beraberindekilerin öğleden sonra karaya çıkarak Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndaki Anzak koyu ile Avustralya ve Yeni Zelanda anıt ve mezarlıkları ziyaret etmesi bekleniyor. Crowe'un geceyi yatta geçireceği ve yarın İstanbul'a gideceği öğrenildi.

TWİTTER'DAN DUYURDU

Ünlü aktör, yat ile geldiği Çanakkale önlerinde sabah 06.00 sıralarında çektiği fotoğrafı ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan paylaştı. Avustralya doğumlu olan aktör, birer saat arayla çeşitli twittler attı. İlk olarak 'Türkiye sahil şeridi çok güzelö twittini atan Crowe, ardından '1915'te olsak Türk toplarının menzilinde olabilirdik. Olmasın diye unutalımö diye yazdı. Crowe, bunun ardından da 'Güneş Gelibolu yarımadasının üzerinde yükseliyorö twitini attı ve çektiği fotoğrafı ekledi. Ünlü aktör son olarak da 'Gecenin karanlığında seyrediyoruz... Dedikleri gibi, Ege Denizi şarap koyuluğunda... Gündoğumu gelecek ve ben muhteşem kutsallıktaki maneviyatın bir yerlerinde olacağımö diye yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Russell Crowe Çanakkale'de Russell Crowe Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement