Çanakkale, Teröre Karşı Tek Vücut Oldu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale, Teröre Karşı Tek Vücut Oldu

Çanakkale, Teröre Karşı Tek Vücut Oldu

ÇANAKKALE'de AK Parti, CHP, MHP ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla İstanbul Beşiktaş'taki Türkiye'yi yasa boğan bombalı terör saldırısı protesto edildi.

12.12.2016 19:52

ÇANAKKALE'de AK Parti, CHP, MHP ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla İstanbul Beşiktaş'taki Türkiye'yi yasa boğan bombalı terör saldırısı protesto edildi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Çanakkale Dardanelspor takımlarının taraftarları da İskele Meydanı'nda toplanarak terörü lanetleyip, yürüdü.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişi, 'Şehitler Ölmez, Vatandan Bölünmez', 'Her Türk Asker Doğar' ve 'Ne Mutlu Türk'üm Diyene' sloganları atıp, ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe geçti. Kalabalık, Truva Atı önüne kadar yürüdü. Burada TBMM'de üç siyasi parti tarafından imzalanan basın bildirisini okundu. Ardından Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne yürüyen kalabalık, burada saygı duruşunda bulunup, hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudu. Öte yandan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Çanakkale Dardanelspor takımlarının taraftarları da İskele Meydanı'nda toplanarak terörü lanetledi. Grup daha sonra Kordon Boyu'nda bulunan Truva Atı'na yürüdü. Grup, daha sonra dağıldı. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale, Teröre Karşı Tek Vücut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement