Çayırova Gençler Birliği Koptu Birkere - Son Dakika
Güncel

Çayırova Gençler Birliği Koptu Birkere

Çayırova Gençler Birliği Koptu Birkere

Takımın başına teknik sorumlu Hakkı GÜÇLÜER'in gelmesi ile yükselişe geçen Çayırova GB. Bu hafta sezonun en iyi futbolunu oynadı.

27.11.2012 08:27

Yakalayana aşk olsun.

Çayırova Gençler Birliği 6-1 Derince Gençler Birliği

İyi futbolunu tam yarım düzine golle süsleyen Çayırova GB. Şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

Takım içinde tatlı bir rekabet hakim. Antemanlarını ful kadro ile neşe içinde yapan Çayırova GB'de gençlerin hırsı göz dolduruyor.Geçen haftaki galibiyeti Hakkı hocaya armağan eden gençler bu haftaki galibiyetide takımın kaptanı İstikrar abidesi takımın abisi cevdet'in dogum günü münasebeti ile kaptan kapo'ya hediye ettiler. Futbolcular ve yönetim maç sonunda hem galibiyeti hemde kaptan kapo'nun doğum gününü doyasıya kutladılar.

Kulüp başkanı Fahrettin TAŞKAYA" Hiçbir eksiğimiz yoktur takımımızın kendine güveni ve inancı tamdır.Bundan sonraki maçlarda daha iyi futbol oynayarak ahlak ve maneviyatçı bir anlayışla fair play çerçevesinde Şampiyonluk hedefimize ulaşmak için çalışacağız.Takımımıza güvenenleri mahçup etmeyeceğiz.

Fizikmer fizik tedavi hastahanesinin takımımıza vermiş olduğu destekten dolayı da ayrıca teşekkür ederiz. Fizikmer bu sezon sakatlanan futbolcularımızın tüm tedavilerini üstlenerek bu konuda yanımızda olmuşlardır.Takımımız genç bir takımdır.Bu anlamda geleceğimiz olan gençlere hizmet etmek bize mutluluk vermektedir. dedi.

Çayırova Gençler Birliği – 6 Derince Gençler Birliği – 1

Çayırova GB

Semih*****Ömür****Cengizhan****Burak****Tolga**** Cevdet**** Şaban Mazlum****(Sergen) Aykut****Enes**** Regaip ***** Tayfun*****Umut***(Emrecan***)

Goller: 3 Gol Tayfun - 2 Gol Regaip 1 Enes

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çayırova Gençler Birliği Koptu Birkere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement