Çerçikayası Köyünde Asfalt Yol Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Çerçikayası Köyünde Asfalt Yol Hizmete Açıldı

Çerçikayası Köyünde Asfalt Yol Hizmete Açıldı

ÇerçikayasıKöyünü ilçemize bağlayan ve tek stabilize yol olan 8 km'lik güzergahın asfalt standardına kavuşturulması dolayısıyla köyde tören düzenlendi.

02.12.2013 09:29

ÇerçikayasıKöyünü ilçemize bağlayan ve tek stabilize yol olan 8 km'lik güzergahın asfalt standardına kavuşturulması dolayısıyla köyde; Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Salih AYGÜN, Emniyet Müdürü Gürsel TABUR, G.T..H.İlçe Müdürü Şakir GÖK, İl Genel Meclis Üyeleri Halil POLAT, Enis GÖÇMEN ile Eşref AZGIN, Ziraat Odası Başkanı Selahattin YALMAN, Yazı İşleri Müdürü Mustafa BAKIR, Köy Muhtarları ile vatandaşların katıldığı tören düzenlendi.

Çerçikaya Köyü Muhtarı İsmail YÜCEL ile Köy halkı tarafından düzenlenen karşılama sonrası, Köy Muhtarı YÜCEL konuşmasında; Yıllardan beri ilçemize ve il merkezimize bağlanacak yolun özlemi içerisindeydik. Sayenizde bu hasretimiz sona ermiştir. Devletin kaynaklarını bu dağın eteğine kullandığınız ve harcattığınız için Çerçikayasıköyü halkı sizlere minnettardır diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaymakam AYDIN ise; Çerçikayası köyünün mesafe olarak uzak ama gönül olarak bize çok yakın bir köyümüz olduğunu, vatandaşlarca yapılan sıcak ve içten karşılamanın çok güzel olduğunu,bu vesile ile şahsı ve kaymakamlığı adına köy muhtarımızın şahsında tüm hemşehrilerimize teşekkürlerini iletmiş, Köyde Gönüllü Köy Korucusu olarak hizmet veren vatandaşlarımızın, birlik bütünlüğümüzün sağlanmasına yönelik çok önemli katkıları olduğunu ifade ederek, 2013 yılında yapılması sağlanan 8 Km.lik asfalt yolun, 4 Km.sinin Köydes projesi kapsamında, 4 km.sinin de İl Özel İdaresi yatırım programı çerçevesinde yapıldığını açıklayarak yolun yapımında emeğe geçenlere teşekkür ederek yolun köyümüze ve ilçemize hayırlıolmasını diledi.

Kaymakam AYDIN ve beraberindekilerin kurdale kesimi ile asfalt yol hizmete sunuldu. Buradan, daha önce 18 Km.mesafeden köye isale edilerek hizmete sunulan ve köyün meyvecilik potansiyelinin gelişmesinde çok önemli bir rol oynayan Sulama Suyu tesisi incelenerek program sonlandırıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çerçikayası Köyünde Asfalt Yol Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement