CHP, Atmanlar'dan Destek İstedi - Son Dakika
Güncel

CHP, Atmanlar'dan Destek İstedi

CHP, Atmanlar\'dan Destek İstedi

CHP Urfa adayları Yenilikçi Atmanlar Derneği'nin kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılarak milletvekili seçimleri için destek istedi.

01.06.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Karakeçili, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çelebi Alişiroğlu ve partinin milletvekili adaylarının tamamı Yenilikçi Atmanlar Derneği'nin kuruluş yıl dönümünde bir araya geldi.

Kentin Bahçelievler bölgesinde bulunan Yenilikçi Atmanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılan CHP Milletvekili Adayları Ali Murat Bucak, Hasan Oğul, Resul Bebe ve Sedat Sağır yaptıkları konuşmalarda 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için destek istedi.

CHP adayı Bucak burada yaptığı konuşmada "Yıllardır Şanlıurfa'yı Şanlıurfalılar yönetmedi. Bu memleketin okullarında okumayan, buradaki aileleri bilmeyen, bu ailelerin dertlerini bilmeyen, sizin dertlerinizle dertlenmeyen insanlar sizin sayenizde İktidar oldular bunlara verdiğiniz primi bile bitirmiş durumdalar. 7 Haziranda artık bunları yollayın gitsinler" dedi.

Bucak'ın ardından dernek üyelerine seslenen bir diğer aday Hasan Oğul ise "7 Haziran memleketimizin istiklalinin oylanacağı bir gün olacak. Biz normal bir seçime gitmiyoruz, bu seçimlerde Türkiye'nin ve Urfa'nın geleceğine oy vereceksiniz. Pazara giderken bile aldığınız patlıcana, bibere, domatese çürük olmasın diye özenle seçiyorsunuz. İşte 7 Haziran'da sizleri temsil edecek olan adayları da bu özenle seçmenizi istiyorum. Bunlar Şanlıurfa'yı bilmezler, lorkeyi bilmezler, ancak twist oynayarak kıvırtırlar. Onun için 7 Haziran'da bu memleketin evlatlarını seçin, işte o zaman farkı ve hizmeti görün" diye konuştu.

Buluşmada dernek başkanı Murat Atmanoğlu ise yaptığı açıklamada katılımlarından dolayı Milletvekili adaylarına ve CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili'ye teşekkür ederek Karakeçili'ye plaketi verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel CHP, Atmanlar'dan Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement