CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul\'da

Haber-Kamera.Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü tarafından kaçırılan milletvekili Hüseyin Aygün PKK sözcülüğü yaptığı yönündeki eleştirilerle ilgili kendisinin açıklama yapacağını bildirdi.

15.08.2012 22:21

Kılıçdaroğlu vefat eden Kenter için başsağılığı diledi

Haber-Kamera: Murat ÇAKIR-İSTANBUL DHA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü tarafından kaçırılan milletvekili Hüseyin Aygün PKK sözcülüğü yaptığı yönündeki eleştirilerle ilgili kendisinin açıklama yapacağını bildirdi.Kılıçdaroğlu, bir iftar programına katılmak üzere bugün İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda bir gazetecinin, 'Aygün ile ilgili özellikle muhalefetle partilerinden kendisinin PKK sözcüsü olduğu ile ilgili iddialar var. Ne söyleyeceksiniz?" sorusunu Kılıçdaroğlu, 'Kendisi önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapacaktır" diye cevapladı.

Hayatını kaybeden usta tiyatro sanatçısı Müşfik Kenter'le ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, 'Sanat dünyasının başı sağolsun. Çok değerli bir insandı. Türkiye'miz içinde önemli bir kayıptır. Allah Rahmet Eylesin. Bakırköy Belediyemizin kadrolu bir elemanıydı. Yılarını sanata veren bir insandı. Çok değerli bir insandı. Herkesin saygı duyduğu bir insandı. En son Bakırköy'de bir oyunu beraber izlemiştik. Üzüntülüyüz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement