Chp'li Acar: Türkiye Adı Konulmamış Bir Din Devleti Haline Getirilmektedir - Son Dakika
Güncel

Chp'li Acar: Türkiye Adı Konulmamış Bir Din Devleti Haline Getirilmektedir

Chp\'li Acar: Türkiye Adı Konulmamış Bir Din Devleti Haline Getirilmektedir

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, AKP Hükümeti'nin devletten kadının adını silmeye çalıştığını iddia ederek, "Türkiye adı konulmamış bir din devleti haline getirilmektedir" dedi.CHP İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, Balıkesir...

05.12.2013 14:24

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, AKP Hükümeti'nin devletten kadının adını silmeye çalıştığını iddia ederek, "Türkiye adı konulmamış bir din devleti haline getirilmektedir" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova, Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Antalya Milletvekili Gürkut Acar TBMM'de kadınların seçme ve seçilme hakkını kazanmalarının yıl dönümü dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.

Küçük, Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nun kapatılarak, Aile ve Sosyal Politikalar Komisyonu'na dönüştürülmesini amaçlayan bir kanun teklifinin hazırlandığına yönelik basında haberlerin yer aldığını belirterek, "Bu teklifle yaratılmak istenen durum, kadını yalnızca iyi eş, iyi anne ve iyi ev kadını olduğu sürece makbul gören ve kadınların ikinci sınıf olduğuna inanan çarpık bir anlayışın ifadesidir" diye konuştu.

Acar da, "AKP Hükümeti devletten kadının adını silmeye çalışmaktadır. Sayın Başbakan başta olmak üzere hükümet yavaş yavaş kurbağayı ısıtır gibi ağır ağır toplumu uyutarak bir amaca doğru ilerlemekte. Türkiye adı konulmamış bir din devleti haline getirilmektedir. Din kurallarıyla yönetilen bir devlet. Kadının adı devletten siliniyor" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Acar: Türkiye Adı Konulmamış Bir Din Devleti Haline Getirilmektedir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement