Çilek Mobilya Fuarlarla Büyüyor - Son Dakika
Güncel

Çilek Mobilya Fuarlarla Büyüyor

Çilek Mobilya Fuarlarla Büyüyor

Çilek Mobilya, Türkiye'de ve dünyada katıldığı fuarlar sayesinde tasarımlarını çok sayıda yatırımcı ile buluşturuyor.

13.11.2014 12:00  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çilek Mobilya, Türkiye'de ve dünyada katıldığı fuarlar sayesinde tasarımlarını çok sayıda yatırımcı ile buluşturuyor.

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre şirket, dünyanın dört bir yerinde katıldığı fuarlar sayesinde, yabancı yatırımcılarla bir araya gelmeye ve yeni ülkeler keşfetmeye devam ediyor.

Açıklamaya göre bugün 5 kıtada 66 ülkede 444 satış noktası ile hizmet veren Çilek, yurt içi ve yurt dışında katıldığı çok sayıda sektörel fuar sayesinde tasarımlarını milyonlarca yabancı katılımcı ve yatırımcı ile buluşturuyor.

Çilek, bu yıl toplam 10 fuarda bebek, çocuk ve genç odası tasarımlarını sergilerken, Türkiye'yi temsil etme fırsatı da elde etti. Geçen ay Ukrayna'da KIFF Fuarına katılan Çilek, bu ay içinde de Pakistan'da Lahore Furniture Fair, Hindistan'da Index Mumbai, Fransa'da Mapic, Rusya'da MEBEL ve Avustralya'da Melbourne Pregnancy Babies&Children's Expo Fuarı gibi sektörel fuarlara katılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, kuruldukları günden bu yana dünya mobilya sektörünün nabzının tutulduğu sektörel fuarlara büyük önem verdiklerini ve başarılarının büyük bir kısmını katıldıkları fuarlara borçlu olduklarını ifade etti.

2014 yılı içinde katıldıkları fuarlar sayesinde Hindistan, Güney Kore, Suudi Arabistan ve Ukrayna başta olmak üzere birçok ülkede mağazalar açtıklarını ya da ticari ilişkiler geliştirdiklerini vurgulayan Talha Çilek, ileri dönemde katılacakları fuarlar ile özellikle Brezilya, Çin, Fransa, Belçika ve Portekizli yatırımcılara ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çilek Mobilya Fuarlarla Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement