Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya, Slovakya ve Romanya'yı kapsayan ziyaretinin son durağındaki programını tamamlayarak Bükreş'ten ayrıldı.
Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan özel uçak "TUR", saat 19.20'de Henri Coanda Havalimanı'ndan İstanbul'a hareket etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanından, Romanya Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Devlet Sekreteri George Ciamba, Türkiye'nin Bükreş Büyükelçisi Koray Ertaş ve diğer yetkililer uğurladı.
Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da İstanbul'a gitti.
Son Dakika › Güncel › Cumhurbaşkanı Erdoğan Romanya'dan Ayrıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?