DAÜ Mezunu Fahri Konsolosu - Son Dakika
Güncel

DAÜ Mezunu Fahri Konsolosu

DAÜ Mezunu Fahri Konsolosu

DAÜ mezunu Kazakistan Fahri Konsolosluğu görevini başarı ile yerine getiriyor.

20.03.2012 11:52

1991 yılında İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra başarılı kariyerine adım adan Tarkan Kulak, 1991 yılından günümüze kadar yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri veren Kulak İnşaat A.Ş'de yönetici ortak olarak görev yaptı. Şirket bünyesinde sırası ile şehir dışı ve yurtdışı şantiyelerinde yöneticilik, kalite güvence müdürlüğü, idari ve mali işlerden sorumlu genel müdür yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliklerini de başarı ile yerine getirdi. Halen Kulak İnşaat A.Ş'de Yönetim kurulu başkan vekilliği ve genel müdürlük görevlerini yerine getiren Kulak, başarılarının kaynağının DAÜ'de almış olduğu eğitim olduğunu belirtti.

DAÜ'de almış olduğu eğitimin yanı sıra DAÜ'nün sağladığı hem sosyal hem kültürel anlamdaki kazanımların kişisel gelişiminde de büyük rol oynadığına değinen Kulak, strateji geliştirme, operasyonel mükemmellik, süreç tasarımı, kurumsal karne geliştirilmesini içeren konuların eğitimini almış olmanın şu anki uzman kimliğinin oluşmasında büyük rol oynadığına, vizyon ve hayata bakış açısını genişlettiğine değindi.

Kariyer hayatı boyunca sosyal sorumluluk bilinci içinde çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkanlık ve yönetim kurulu üyelikleri de yaptığını belirten Kulak, kariyerine Kazakistan Cumhuriyeti'nin Adana Fahri Konsolosluğu görevini de eklediğini sözlerine ekledi. Elde etmiş olduğu başarılarda DAÜ'de almış olduğu eğitimin büyük rolü olduğunu ekleyen Kulak, DAÜ öğrencilerine öncelikle kendilerine kariyer hedefi koymaları ve bu hedef doğrultusunda yollarını çizmeleri gerektiğini belirterek eğitimleri boyunca verilen her eğitimin ileride kendilerine artı sağlayacağını düşünerek göz önüne almalarını, hangi firmayla çalışacak olurlarsa olsunlar ilk hedeflerinin firma açısından stratejik seviyelerde verimlilik kazandırmak olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ Mezunu Fahri Konsolosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement