'Deniz Kenti İzmir'de Balık Tüketilmiyor' - Son Dakika
Son Dakika Logo

'Deniz Kenti İzmir'de Balık Tüketilmiyor'

\'Deniz Kenti İzmir\'de Balık Tüketilmiyor\'
06.03.2013 12:38

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'ndaki balıkçılar, kilosuna 2 TL fiyat etiketi koydukları saldalya balığını bile satamamaktan yakınıyor.

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'ndaki balıkçılar, kilosuna 2 TL fiyat etiketi koydukları saldalya balığını bile satamamaktan yakınıyor.

Bir deniz kenti olan İzmir'deki balıkçıların tezgahlarından balık eksik olmuyor. Havaların güzel olduğu günlerde balık fiyatlarında da zaman zaman düşüşler oluyor. Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki Havra Sokağı'ndaki tezgahlarda balık sanat esnaf, üzerine kilosu 2 TL fiyat etiketi koydukları sardalya balığına bile yeterince müşteri bulamamaktan şikayet ediyor. Bu fiyatlara başka ülkelerde balık satılmadığını belirten balıkçılar, "Deniz kenti olan İzmir'de yeterli balık tüketilmiyor. Müşteri sıkıntısı çekiyoruz" diyor.

İzmir'de, balık tüketimini artırmak için zaman zaman şenlikler düzenlenip, bedava balık dağıtımı da yapılıyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Deniz Kenti İzmir'de Balık Tüketilmiyor' - Son Dakika


Advertisement