Devletin Zirvesi, Nikahta Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Devletin Zirvesi, Nikahta Bir Araya Geldi

Devletin Zirvesi, Nikahta Bir Araya Geldi

Devletin zirvesi, Danıştay üyesi Hicabi Ece'nin kızının Gölbaşı'ndaki düğününde buluştu.

28.12.2012 10:55  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devletin zirvesi, Danıştay üyesi Hicabi Ece'nin kızının Gölbaşı'ndaki düğününde buluştu. TBMM Başkanı Cemil Çiçek başta olmak üzere çok sayıda kabine üyesi ve yargı mensubu düğüne katıldı.

Danıştay Üyesi Hicabi Ece'nin kızı Şeymanur Ece ile Kayserili İşadamı Mehmet Çavuşoğlu'nun oğlu Mustafa Çavuşoğlu'nun düğünleri Gölbaşı Mogan Park Düğün Salonu'nda yapıldı. Düğüne, TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen ve eski Fenerbahçe Yöneticisi Nihat Özdemir, Danıştay üyeleri, milletvekilleri, bürokratlar ve davetliler katıldı.

8 ŞAHİTLİ NİKAH

Gelin ve damadın nikah şahitliklerini TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Yardımcısı Arınç, İçişleri Bakanı Şahin, Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Kalkınma Bakanı Yılmaz, Danıştay Başkanı Karakullukcu, Sayıştay Başkanı Akyel, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Ergezen yaptı. Nikah sonrası nikah memuru evlilik cüzdanını ilk olarak çifte teslim etmesi için TBMM Başkanı Çiçek'e verdi. TBMM Başkanı Çiçek'in Başbakan Yardımcısı Arınç'a verdiği cüzdanı Bülent Arınç'da Danıştay Başkanı Karakullukçu'ya uzattı. Danıştay Başkanı Karakullukçu'nun, İçişleri Bakanı Şahin'e verdiği evlilik cüzdanı nikah şahitleri arasında elden ele dolaşmasının ardından en son ulaştığı eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Ergezen tarafından gelin ve damada verildi.

TBMM Başkanı Çiçek nikahta yaptığı konuşmada, "Bugün hep beraber güzel bir karara şahitlik yaptık. Evlilik uzun ince bir yol inişi var, çıkışı var, ama bu evliliğin huzur içinde geçmesi için hayat boyu birbirinizin ayağına basmayın, birbirinizin damarında basmayın çünkü bu işin sırrı buradadır" dedi.

Düğüne gelen bakanları gören çocuklar, bakanların yanına giderek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Düğüne gelen davetliler gelin damada takı takmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da telgraf göndererek çifti tebrik ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Devletin Zirvesi, Nikahta Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement