Dilovası'nda Haziran Ayı Meclisi Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Dilovası'nda Haziran Ayı Meclisi Gerçekleşti

Dilovası\'nda Haziran Ayı Meclisi Gerçekleşti

Dilovası Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın şehir dışında olmasından dolayı Meclis üyesi Fatih Meral’in başkanlığında gerçekleşti.

07.06.2018 12:27

Dilovası Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın şehir dışında olmasından dolayı Meclis üyesi Fatih Meral'in başkanlığında gerçekleşti.

Haziran ayı olağan meclis oturumu yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanması ile başladı. Toplamda 9 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı meclis oturumunda gündemde yer alan Demirciler Mahallesi ve Tavşancıl Mahallesi'ndeki uygulama imar planları komisyona havale edilirken, Tavşancıl, Orhangazi, Diliskelesi ve Mimar Sinan mahallelerinde bazı parsellerin kamulaştırılması kararı oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 8. maddesinde yer alan Demirciler Mahallesi'nde bulunan imam evinin ve 9. maddede yer alan taziye evinin üst katının Dilovası Müftülüğü'ne tahsisi maddeleri meclis üyelerinin oyları ile red edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dilovası'nda Haziran Ayı Meclisi Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement