Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond ile telefon görüşmesi yaptı.
Diplomatik kaynaklardan alınan bilgilere göre, Çavuşoğlu, telefon görüşmesinde, Hammond'a Türkiye'nin terörle mücadele alanında attığı adımlar hakkında bilgi verdi.
Görüşme talebi ise Hammond'dan geldi. Görüşmede DAEŞ'in Suruç'taki saldırısı sonrasında meydana gelen gelişmeler, Türkiye'nin terörle mücadele alanında attığı adımlar ve ABD ile varılan mutabakat çerçevesinde devam eden operasyonlar hakkında Hammond'a bilgi verildi.
İki mevkidaş bakanın, DAEŞ'le mücadele, Suriye ve Irak'taki güncel gelişmeler ile Kıbrıs müzakerelerindeki son durum hakkında görüş alışverişinde bulunduğu görüşmede, Hammond'un terör saldırılarındaki can kayıpları nedeniyle taziyelerini yinelediği belirtildi.
Son Dakika › Güncel › Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Hammond ile Görüştü - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?