Diyarbakır'da Sakarya Caddesi Yenilenecek - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Sakarya Caddesi Yenilenecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, esnafın daveti üzerine merkez Bağlar ilçesinde Sakarya Caddesini ziyaret etti.

04.08.2018 14:32

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, esnafın daveti üzerine merkez Bağlar ilçesinde Sakarya Caddesini ziyaret etti.

Lezgin Avcı Caddesi'nde kurulan semt pazarını ziyaret eden Başkan Atilla, pazar esnafının sorunlarını dinledi.

Vatandaşlarla da sohbet eden Atilla, esnafın caddede yapılmasını istediği çalışmaları sordu. İş yerlerini gezen Atilla, tespit ettiği eksiklerin giderilmesi için özverili bir çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Sakarya Caddesinin ilçe için önemine değinen Atilla, "Bağlar'ın kalbi Sakarya Caddesi'nde köklü bir düzenleme yapacağız." dedi.

Çalışmaların kısa sürede başlayacağını kaydeden Atilla, şöyle konuştu:

"Bağlar ilçemizin önemli alışveriş merkezi olan Sakarya Caddesindeki sorunları yerinde incelemek amacıyla bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Esnafımızın görüşünü almak için iş yerlerini gezdik. İş yerlerinin evlerin altında olması nedeniyle bina sakinlerinin de görüşünü aldık. Bu caddeyi kullanan herkesle ortak bir görüşe varmak amacıyla hemşehrilerimizle istişarede bulunduk. Caddede uzun yıllar belediyecilik hizmetinin tam anlamıyla yapılmadığını tespit ettik. Hemşehrilerimizin daha konforlu bir caddede, alışveriş yapmasına imkan sunma amacıyla Sakarya Caddesinde Büyükşehir Belediyesi olarak altyapıdan üst yapıya büyük bir çalışmanın içerisine giriyoruz. Burası şehrimizin prestij caddelerinden birisi olacak. Sakarya Caddesi, böylece modern bir görünüme kavuşacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Sakarya Caddesi Yenilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement