DJ Doğukan Manço, Yeni Single Çalışmasıyla TTNET Müzik'te - Son Dakika
Güncel

DJ Doğukan Manço, Yeni Single Çalışmasıyla TTNET Müzik'te

DJ Doğukan Manço, Yeni Single Çalışmasıyla TTNET Müzik\'te

Doğukan Manço, babasının yıllar evvel bestelediği bir şarkıyı yeniden düzenledi.

04.09.2012 18:03

Türkiye müzik tarihinin en önemli isimlerinden Barış Manço'nun DJ'lik yapan oğlu Doğukan Manço, babasının yıllar evvel bestelediği bir şarkıyı yeniden düzenledi. Doğukan Manço'nun "Binlik Demlik" adını verdiği bu heyecan verici çalışması, dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te müzikseverlerle buluşuyor.

Türkiye'nin en büyük dijital müzik platformu TTNET Müzik, DJ Doğukan Manço'nun, "Binlik Demlik" adlı single çalışmasını müzikseverlerle buluşturuyor. 2009 yılından bu yana DJ'lik yapan, Türkiye'de ve yurtdışında organizasyonlara katılan DJ Doğukan Manço'nun bu yepyeni single çalışması dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te yayınlanıyor.

"Binlik Demlik"in Türkiye popüler müzik tarihinde yer etmiş bir hikayesi bulunuyor. Efsanevi şarkıcı Barış Manço, 1976 yılında "Nick the Chopper" adlı parçasını besteledikten 3 yıl sonra aynı parçayı yeniden düzenleyerek Türkiye tarihinin ilk remiksini yapmıştı. Yıllar sonra Doğukan Manço, aynı parçayı babasının daha önce duyulmamış vokalleriyle yeniden düzenledi. Doğukan Manço'nun bu heyecan verici çalışmasında, "Binlik Demlik" adlı şarkının "Radyo Mix" ve "Club Mix" olmak üzere toplam iki sürümü bulunuyor.

Tek şarkı 1 TL, albüm 4 TL

TTNET Müzik kullanıcıları "Binlik Demlik" single albümünde yer alan şarkıları tek bir "tık"la kolayca indirebiliyorlar. Daha önce kullanılan paket satın alma sistemine ek olarak getirilen bu yeni hizmetten faydalanabilmek için sadece üye girişi yapmak yeterli oluyor.

TTNET Müzik'te tek bir şarkı 1 TL'ye, albümler ise 4 TL'ye satın alınabiliyor. Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturasına yansıtılıyor. TTNET müşterileri dilerlerse TTNET Müzik'ten 100 şarkılık paketi 3 TL'ye satın alabiliyorlar; diğer TTNET Müzik kullanıcıları ise 100 şarkılık paketi mobil ödeme üzerinden 4 TL'ye satın alma şansına sahip oluyorlar. Müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyorlar.

En sevilen şarkıcı ve grupların yeni albüm ve şarkılarının dijital platformlar arasında ilk kez yayınlandığı, içinde 3 milyona yakın şarkıyı barındıran TTNET Müzik ile müzikseverler, her an her yerde kaliteli müziğin tadını çıkarabiliyorlar. Kullanıcılar TTNET Müzik'e www.ttnetmuzik.com.tr adresinden ulaşılabildikleri gibi, mobil cihazlar için geliştirilen TTNET Mobil Müzik uygulamasıyla da dilekleri parçaları istedikleri yerde dinleyebiliyorlar. iPhone, iPod, iPad ve Android işletim sistemli cihazlar için özel olarak tasarlanan TTNET Mobil Müzik uygulaması, AppStore ve GooglePlay'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DJ Doğukan Manço, Yeni Single Çalışmasıyla TTNET Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement