Ecdadımızdan Aldığımız Mirası Geleceğe Taşımakla Mükellefiz - Son Dakika
Güncel

Ecdadımızdan Aldığımız Mirası Geleceğe Taşımakla Mükellefiz

Ecdadımızdan Aldığımız Mirası Geleceğe Taşımakla Mükellefiz

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş Karlısu beldesi'ni ziyaretinde konuştu.

08.01.2013 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay genelinde hafta sonları birlik, beraberlik ve dayanışma ziyaretlerini sürdüren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, bu çerçevede geçtiğimiz Cumartesi günü Karlısu Beldesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Savaş, belde ziyaretinde ilk olarak Karlısu Belediyesi'ni ziyaret ederek burada Karlısu Belediye Başkanı Mehmet Özyurt'la bir araya geldi. Ziyarette Karlısu Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Dönmez, Tekniker Ahmet Özyurt, Karaksı Mahalle Muhtarı M.Ali Ulaş ve Antakya Belediyesi Meclis Üyesi Osman Dokuzoğlu hazır bulundu. Karlısu Belediyesi'nde gerçekleşen ziyaretin ardından heyet hep birlikte belde de bulunan Osmanlı Çay bahçesine geçti.

Burada beldenin ileri gelenlerinden Fahri Yılmaz, Osman Yanaray ve Mehmet Doğru'nun ev sahipliğinde birlik, beraberlik ve dayanışma buluşması gerçekleşti. Toplantıya Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Karlısu Belediye Başkanı Mehmet Özyurt, Antakya Belediyesi Meclis Üyesi Osman Dokuzoğlu, Karaksı Mahalle Muhtarı M.Ali Ulaş, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve dernek üyesi muhtarlar ile Karlısu Beldesi sakinleri katılım gösterdi.

Karlısu Beldesi Osmanlı Çay bahçesinde düzenlenen buluşmada açıklamalarda bulunan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş; " Bu şehir farklı renkleriyle, tarihi dokusuyla, medeniyet birikimiyle geçmişten günümüze gelen zengin bir potansiyele sahip. Bizler bu ziyaretlerimizde şehrimizdeki her renkten insanlarımızla kucaklaşıyoruz. Birliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışmamızı daha da pekiştiriyoruz. Tek yumruk ve tek ses olacağız ki bizi kimse yıkamasın. Bizler bu vatan için kanlarını, canlarını feda etmiş ecdatlarımızdan aldığımız mirası geleceğe taşımalıyız.

Çocuklarımıza, torunlarımıza daha güzel bir gelecek hazırlamak ve bırakmakla mükellefiz. Hatay olarak senaryolara kulak vermemeli, başkalarının bizler için yazdığı senaryolara göre hareket etmemeliyiz. Senaryoları bizzati bizlerin yazması gerekir. Bizim buna ihtiyacımız ve de gücümüz vardır. Bu toplantılarımızın amacı birliğimize, beraberliğimize, dayanışmamıza güç katmaktır. Bugün bizleri burada ağırlayan Karlısu Beldesi halkına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Karlısu Belediye Başkanı Mehmet Özyurt ve belde sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve beraberindeki heyete beldelerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ecdadımızdan Aldığımız Mirası Geleceğe Taşımakla Mükellefiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement