Edirne Gölet Kenarında 'Av Yeri Tartışması' Cinayetle Bitti - Son Dakika
Güncel

Edirne Gölet Kenarında 'Av Yeri Tartışması' Cinayetle Bitti

Edirne Gölet Kenarında \'Av Yeri Tartışması\' Cinayetle Bitti

Gölet kenarında 'av yeri tartışması' cinayetle bittiEDİRNE'nin Süloğlu İlçesi'ne bağlı Geçkinli Köyü'nde, avlanmak için gölet kenarına giden Ercan Kopar, "Burası benim alanım, avlanamazsınız" diyerek tartıştığı Hasan Dalgıç tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

23.12.2016 21:17

Gölet kenarında 'av yeri tartışması' cinayetle bitti

EDİRNE'nin Süloğlu İlçesi'ne bağlı Geçkinli Köyü'nde, avlanmak için gölet kenarına giden Ercan Kopar, "Burası benim alanım, avlanamazsınız" diyerek tartıştığı Hasan Dalgıç tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Edirne'de boyacılık yapan Ercan Kopar, arkadaşı Mehmet Genç ile birlikte avlanmak için Süloğlu İlçesi'ne bağlı Gençkinli Köyü göletine gitti. Bir süre sonra aşırı alkollü olduğu belirtilen Hasan Dalgıç gelerek, "Burada avlanamazsınız" diyerek iki arkadaşı gölet kenarından çıkarmak istedi. Hasan Dalgıç aralarında çıkan tartışma sonucu Ercan Kopar'ı av tüfeği ile vurarak öldürdü. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri, katil zanlısı Hasan Dalgıç ve Mehmet Genç'i gözaltına aldı. Kopar'ın cesedi savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne Gölet Kenarında 'Av Yeri Tartışması' Cinayetle Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement