En Genç İkinci Yazar", Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

En Genç İkinci Yazar", Son Yolculuğuna Uğurlandı

17.07.2014 18:07

Küçük yaşta yazdığı romanla "dünyanın en genç ikinci yazarı" olarak tanınan ve dün 10. kattaki evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Eren Demir'in cenazesi toprağa verildi.

"Kristal Kılıç" adlı fantastik romanı sayesinde 12 yaşında "dünyanın en genç ikinci yazarı" olarak tanınan ve dün evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Eren Demir, son yolculuğuna uğurlandı.

Lise son sınıf öğrencisi Demir için Ataköy 5. Kısım Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Demir'in babası Türkay ve annesi Demet Demir, ailenin yakınları ve Eren Demir'in okul arkadaşları katıldı.

Cenaze töreninde sinir krizi geçiren anne Demet Demir'i, yakınları güçlükle sakinleştirdi. Gözyaşlarını tutamayan anne Demir, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Burada öğle vakti kılınan namazın ardından, Demir'in cenazesi Silivrikapı Mezarlığı'nda toprağa verildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel En Genç İkinci Yazar', Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement