
Adana'nın Anadolu Mahallesi'nde, 3 yaşında geçirdiği rahatsızlık sonrası bedensel engelli olarak tekerlekli sandalyede yaşamını sürdürmeye başlayan 13 yaşındaki Murat Karakuş, kendisinden 11 yaş büyük bir genç tarafından gasp edildi.
YARDIM ETME BAHANESİYLE YAKLAŞTI
Geçtiğimiz salı günü annesinin 10 lira vererek akülü aracı ile markete gönderdiği Karakuş, kendisine yardım etme bahanesiyle yaklaşan 21 yaşındaki Uğur Solmaz'ın saldırısına uğradı.
BOĞAZINI SIKARAK TEHDİT ETTİ
Karakuş'un akülü arabasını itekleyerek kaldırıma çıkartan Solmaz, iddiaya göre 'Yardıma ihtiyacım yok' diyen çocuğun boğazına sarılarak, elinde gördüğü 10 TL'yi istedi. Parayı vermek istemeyen çocuğun boğazını tutan ve "Vermezsen seni öldürürüm" diye tehdit eden Solmaz, parayı zorla alarak kaçtı.
HATAY'DA YAKALANIP ADANA'YA GETİRİLDİ
Karakuş'un ailesinin şikayeti üzerine harekete geçen polis, Uğur Solmaz'ı Hatay'ın Payas İlçesi'nde akrabalarının yanında yakaladı. Gözaltına alınarak Adana'ya getirilen şüpheli suçunu itiraf etti.
"PARAYI GÖRÜNCE DAYANAMADIM"
Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Solmaz, "Parayı görünce dayanamadım. Benim de ihtiyacım vardı. Aldım, ama çok pişmanım. Hem ben de özürlüyüm" diye konuştu. Uğur Solmaz, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Son Dakika › Güncel › Tekerlekli Sandalyedeki Çocuğun 10 Lirasını Gasp Eden Genç Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.