Erciş Belediyesi Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreni - Son Dakika
Güncel

Erciş Belediyesi Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreni

Erciş Belediyesi Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreni

Van Valisi Doğan: "Sizin arkanızda bu devlet oldukça, bizim arkamızda bu devlet oldukça bu hizmetlerin her biri teker teker yerine getirelecektir"

18.11.2013 18:50

Van'da, 7.2 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan ve daha sonra yıkılan Erciş Belediyesi hizmet binasının yerine yapılacak yeni binanın temel atma töreni gerçekleştirildi.

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, temel atma törenindeki  konuşmasında, iyi ve güçlü bir devletin kamu yatırımları, yollar, köprüler, okullar, alt geçitler, üniversite ve yurtlar gibi yatırımları yapması gerektiğini ifade etti.

Bir devletin bütün bu hizmetleri başarıyla gerçekleştirmek zorunda olduğunu belirten Doğan, şöyle devam etti:

"Vatandaşın gelecekten kaygısı olmamalıdır. Devlet bunu da başarmalıdır. Üçüncü olarak devletin yapacağı şey önümüzdeki yıllarda milletin önüne gelecek bütün belaları savuşturmayı başarabilmelidir.  Meseleye böyle baktığımızda bugün böyle bir devlet vardır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vardır. Her şeye muktedir olan bir devlet vardır. Sizin arkanızda bu devlet oldukça, bizim arkamızda bu devlet oldukça bu hizmetlerin her biri teker teker yerine getirecektir. Bundan hepiniz emin olunuz."

"Bölgenin en güçlü devletine sahip çıkmanızı arz ediyorum"

Çözüm sürecinin gerçekten beklentileri karşılayan ve herkese umut veren bir gelişme olduğuna dikkati çeken Doğan, "Bu nedenle ben il valisi olarak çok rahatlıkla şu iki konu bizim gelecekte vizyonumuzdur diyebiliyorum. Bunlardan bir tanesi kardeşlik hukukunun geliştirilmesi, ikincisi ise ekonomi çarklarının hızlı bir şekilde döndürülmesidir. İşte bu iki işi başardığımızda daha mutlu kentlerde, daha iyi belediyelerde, daha iyi gelecekler yaşayacağız. Ben işte bu güçlü geleceğe, bölgenin en güçlü devletine sahip çıkmanızı arz ediyorum" dedi.

Törene, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci, Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Vali Doğan, Erciş Müftüsü Ziya Albayrak'ın okuduğu duanın ardından butona basarak, belediye hizmet binasının temelini attı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erciş Belediyesi Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement