Eskişehir'de 3 Havacı General Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de 3 Havacı General Gözaltına Alındı

Eskişehir\'de 3 Havacı General Gözaltına Alındı

Eskişehir'de 3 havacı general gözaltına alındıESKİŞEHİR'de Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı Kurmay Başkanı Hava Pilot Tümgeneral Suat Murat Semiz, 1'inci Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi ve JFAC Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Recep Ünal ve 1'inci Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Dursun Pak savcılığın talimatıyla polisler tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

16.07.2016 15:03

Eskişehir'de 3 havacı general gözaltına alındı

ESKİŞEHİR'de Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı Kurmay Başkanı Hava Pilot Tümgeneral Suat Murat Semiz, 1'inci Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi ve JFAC Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Recep Ünal ve 1'inci Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Dursun Pak savcılığın talimatıyla polisler tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Dün geceki darbe girişiminin ardından Eskişehir'de bu sabah cumhuriyet savcısı, Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Çevik Kuvvet Şubesinde görevli polisleriyle birlikte, daha önce merkeze bağlı köy olan Karacaşehir Mahallesi'nde bulunan 1'inci Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi'ne (BHHM) gitti.

BHHM'nin ön ve arka giriş kapıları TOMA'lı polisler tarafından tutuldu. Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı Kurmay Başkanı Hava Pilot Tümgeneral Suat Murat Semiz, 1'inci Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi ve JFAC Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Recep Ünal ile 1'inci Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Dursun Pak savcılığın talimatıyla polisler tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Geniş güvenlik önlemleri altında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 3 generalin işlemlerinin tamamlanmasından sonra Ankara'ya götürüleceği öğrenildi.

Bu arada polisler generallerin görüntüsünü çekmek isteyen basın mensuplarını Emniyet Müdürlüğü binasına yaklaştırmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de 3 Havacı General Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement