Esnaf Kavgası Sonrası "Ambulans Niye Gelmedi" Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Esnaf Kavgası Sonrası "Ambulans Niye Gelmedi" Tepkisi

Esnaf Kavgası Sonrası "Ambulans Niye Gelmedi" Tepkisi

Kadıköy'de alacak verecek meselesi nedeniyle iki esnaf arasında çıkan kavgada bir kişi silahla yaralandı.

18.12.2015 12:55

Kadıköy'de  alacak verecek meselesi nedeniyle iki esnaf arasında çıkan kavgada bir kişi silahla yaralandı. Ambulansın geç kaldığını öne süren yaralı yakınları tepki gösterirken bir çevre sakini ise ambulansın gecikmesini kurulan semt pazarına bağladı.

Olay saat 10.00 sıralarında Kozyatağı Mahallesi Kaya Sultan Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; mobilya mağazası sahibi Kadir Kılıç, yine aynı sokak içerisinde bulunan bir başka esnafla tartıştı. Tartışma bir anda silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Kadir Kılıç'ı silahla vuran saldırgan olay yerinden kaçtı. Vücuduna kurşunlar isabet eden Kadir Kılıç ise kanlar içerisinde sokak ortasında yere yığıldı.

VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Kadir Kılıç'ın yardımına önce sokaktaki vatandaşlar koştu. Kadir Kılıç'a müdahale eden vatandaşlar, bir taraftan Kılıç'a müdahale ederken, diğer taraftan da ambulans çağırdı. Bir yakını acılar içinde kıvranan yaralının elini tutarak moral vermeye çalıştı.

Geçen dakikaların ardından ambulansın gelmediğini belirten yaralı yakınları tepki gösterdi. "Ben taksi ile geldim. Ambulans nerde kaldı" şeklinde tepki gösteren Kılıç'ın yakını, polisten yardım istedi.

Çevredeki vatandaşlardan biri de, "Ambulans gelmedi 20 dakikayı geçti" diye konuştu. Bir vatandaş ise, "Semt pazarı var, yolun içinde olduğu için şaşırmış olabilir. 20 dakikayı geçti" dedi.

SAĞLIK OCAĞINDAN GELDİLER

Bu bekleyiş sürerken, sokağa yakın bir noktada bulunan sağlık ocağının görevlileri ise olay yerine yürüyerek geldi. Sağlık görevlileri Kadir Kılıç'a ilk müdahaleyi yaptıktan bir süre sonra ise ambulans olay yerine ulaştı. Yaralıya müdahale etmeye başlayan sağlık görevlilerine Kadir Kılıç'ın yakını, "Sonunda geldiniz Allah razı olsun" ifadesini kullandı.

Yaralı olay yerinden yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ise kaçan saldırganı arıyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esnaf Kavgası Sonrası 'Ambulans Niye Gelmedi' Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement