Evlat Acısının Ardından Gelen İkiz Mutluluk - Son Dakika
Güncel

Evlat Acısının Ardından Gelen İkiz Mutluluk

Evlat Acısının Ardından Gelen İkiz Mutluluk

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde yaşayan 49 yaşındaki Aysel Bulut ile eşi 46 yaşındaki Nizamettin Bulut, üç yıl önce tek çocuğu 16 yaşındaki Sinan Bulut'u trafik kazasında kaybetti.

26.05.2016 15:53

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde yaşayan 49 yaşındaki Aysel Bulut ile eşi 46 yaşındaki Nizamettin Bulut, üç yıl önce tek çocuğu 16 yaşındaki Sinan Bulut'u trafik kazasında kaybetti. Bulut çifti, üç yılın ardından dünyaya gelen ikiz kız bebeklerinin mutluluğuyla evlat acısını unutmaya çalışıyor.

Aysel-Nizamettin Bulut çiftinin tek çocuğu olan Sinan Bulut, üç yıl önce Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Evlat acısını yaşayan Bulut çifti, geçen üç yılın ardından, 43 gün önce dünyaya gözlerini açan ikiz kız bebeklerle tekrar gülmeye başladı.

49 yaşında hamile kalan Aysel Bulut'un 27'nci haftada yaptığı doğumda prematüre dünyaya gelen ikiz kız bebeklere Miray ve Eylem adları verildi. Prematüre bebekler doğumdan sonra Nazilli Devlet Hastanesi'nden Denizli Tekden Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım ünitesine sevk edildi. Yenidoğan Uzmanı Doç. Dr. Osman Öztekin tarafından takip edilen ikiz bebekler, sağlıklarına kavuştuktan sonra taburcu edilerek anne ve babasının kucağına verildi.

Hayatının baharında kaybettiği oğlu Sinan'ın acısını hala yaşadıklarını söyleyen anne Aysel Bulut, "İlk anneliği 19 yıl önce yaşadım ve o gün hayatımın en güzel anıydı. Oğlum dünyaya geldi çünkü. Ancak bu mutluluğumuz çok uzun sürmedi. Gözümden sakındığım evladım Sinan'ı 3 yıl önce trafik kazasında kaybettik. Eşim ve ben uzun süre kendimizi toparlayamadık. Bu kötü günlerimizde yaşadığımız en mutlu zamanımız ise ikizlerimiz Eylem ve Miray'ın dünyaya gelmesi oldu. Yaşımdan dolayı doğum yapmam herkesi şaşırtıyor. Kızlarım da erken doğdu, tedavi altına alındılar ancak şuan kucağımdalar" dedi.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evlat Acısının Ardından Gelen İkiz Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement