Ferda Anıl Yarkın, Anneniz İçin Söylüyor - Son Dakika
Güncel

Ferda Anıl Yarkın, Anneniz İçin Söylüyor

Ferda Anıl Yarkın, Anneniz İçin Söylüyor

Anneler bu defa mutluluk göz yaşlarını tutamayacak!

11.05.2012 15:10

Anneler Günü için Garo Mafyan'ın bestelediği ve Ferda Anıl Yarkın'ın seslendirdiği "Canım Annem" parçası, kişiye özel bir hale getirilerek annenizin kalbini fethediyor. Annenizin ismi geçecek şekilde özelleştirip hediye edebileceğiniz parçanın videosunda da yine annenizin ismi geçecek. Annenizi duygulandıracak bir hediye vermek için tek yapmanız gereken NG Hotels &Resorts'un Facebook sayfasına girmek.

Üstelik video'yu paylaşan her 250'inci kişiye NG Hotels & Resorts otellerinden birinde konaklama hediye edilecek. Ayrıca video oluşturan herkese www.porselensepeti.com'daki alışverişlerinde çok özel indirim de yapılacak.

NG Hotels & Resorts, 13 Mayıs Pazar Anneler Günü'nde annelere, çocukları aracılığıyla benzersiz bir hediye veriyor. Sözleri Zeynep Talu'ya, bestesi Garo Mafyan'a ait olan ve Ferda Anıl Yarkın'ın seslendirdiği Canım Annem, yeni dijital tekniklerle kişiye özel hale getiriliyor. Herkesin annesinin ismini belirterek kişiye özel hale getirebildiği parçanın videosu, bu şekilde internetten paylaşılarak annelere hediye edilebiliyor. Siz de annenize duyduğunuz sevgiyi ona özel bir şekilde ifade etmek istiyorsanız annenize bu klibi mutlaka hazırlayıp, izlettirin.

Şarkıyı annenize özel bir hale getirmek ve video'yu paylaşmak için tek yapmanız gereken şey NG Hotels &Resorts'un https://www.facebook.com/nghotelsandresorts adresli Facebook sayfasına girmek.

Dahası video'yu annesiyle paylaşan her 250. Kişiye NG Hotels & Resorts otellerinden birinde konaklama hediye edilecek ve video oluşturan herkese www.porselensepeti.com'daki alışverişlerinde çok özel indirim verilecek.

"Canım Annem"

Söz: Zeynep Talu

Müzik: Garo Mafyan

Vokal: Ferda Anıl Yarkın

Süre: 1' 47"

Annem canım annem

Sevgin bana cennet, bir tanem

Annem güzel annem

Her gün mutlu ol sen, bir tanem

Sen benim en kıymetlim

Her şeyimsin hayatta

Ağlarken, gülerken

Sen varsın yanımda

Annem canım annem

Dünyam senin olsun, bir tanem

Annem güzel annem

Senin yüzün gülsün, bir tanem

Canından bu canı verdin

Hayat nedir öğrettin

Sen hatalarımı her zaman affettin

Anneeeem!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferda Anıl Yarkın, Anneniz İçin Söylüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement