Fethiyespor'dan Lig TV Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Fethiyespor'dan Lig TV Ziyareti

Fethiyespor\'dan Lig TV Ziyareti

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ve beraberindekiler Lig TV Genel Yayın Yönetmeni Kadir Kardaş'ı Lig TV binasında ziyaret etti.

25.11.2012 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette Türk futboluyla ilgili karşılıklı değerlendirmeler yapılırken Başkan İsmail Öztürk Lig TV yönetici ve idarecilerine alt liglere sağladıkları katkılardan ötürü teşekkür etti.

Lig Tv Genel Yayın Yönetmeni Kadir Kardaş ile Lig Tv Haber Müdürü Aybars Hünalp'in yer aldığı ziyarete Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Suri, Nurkaya Gündoğdu, Şenol Özçakıcı ile Muğlalılar Derneği Genel Sekreteri Mustafa Ertürk katıldı.

İstanbul Ayazağa'daki Lig Tv binasında gerçekleşen ziyarette sezon başında oynanan Bandırmaspor-Fethiyespor maçının Lig Tv'den canlı yayınlanması ve sonrasında 2.Lig'de bazı maçların da yayınlanması konusu değerlendirilirken Başkan İsmail Öztürk Lig TV tarafından Süper Lig dışında alt liglere de önem verilmesinin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

2012-2013 sezonunda 2 ve 3.liglerin yayın sponsorluğunu yapan ve bu kapsamda da bazı maçları canlı yayınlayan Lig TV yöneticilerine yapılan ziyarette Lig TV kameralarına da bir değerlendirmede bulunan Başkan İsmail Öztürk "Sezon başında federasyonumuz ve Lig Tv arasında sağlanan anlaşma gereğince alt liglerdeki takımlara önemli ekonomik katkılar sağlanmakta ve bazı maçlarda canlı olarak yayınlanmakta. İlk olarak sezonun ilk maçında Bandırmaspor ile Fethiyespor arasında oynanan maç da 2.Lig'de ulusal bir kanaldan canlı olarak yayınlanan ilk maç olarak tarihe geçti. Sağlanan ekonomik desteğin yanından maçların canlı olarak yayınlanmasının katkılarını yıllar sonra hepimiz çok daha iyi göreceğiz. Önemli olan ilk adımı atmaktı. Lig Tv bunu yaptı. Maçların canlı olarak yayınlanması ile daha fazla bir kitleye, gençlere, futbol severlere daha kolay ulaşacağız. Futbolun daha çok sevilmesi ve gençlerimizin spora yönelmeleri açısında bu yayınlar çok faydalı olacak" dedi.

Lig Tv Genel Yayın Yönetmeni Kadir Kardaş'a üzerine "Kadir Kardaş" yazılı Fethiyespor forması da hediye eden Başkan İsmail Öztürk "Bizi bugün burada ağırlayan Sayın Kadir Kardaş ve O'nun nezdinde Lig TV ailesine spora sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fethiyespor'dan Lig TV Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement