Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Siverek ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti sürüyor.

02.08.2016 10:54

Siverek ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti sürüyor.

Paşa Konağı önündeki alanda buluşan vatandaşlar, ellerindeki bayraklarla slogan attı, dualar etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, burada yaptığı konuşmada meclisin bombalandığı gece AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile meclise geldiklerin, meclis çatısı altında çalışmaya başladıklarını söyledi.

TSK'nın içinde barınan bir avuç hainin tankla topla ülke birliğine ve kardeşliğini bozmaya çalıştığını hatırlatan Fakıbaba, "Mehmetçiğimizin içinde barınan bir avuç hain tankla topla birliğimizi kardeşliğimizi bozamaz. 15 Temmuz gecesi Kürdü, Arabı,Çerkezi darbeye geçit vermedik. Sevgili Siverekliler farklı görüşte de olsak demokrasimizi kurumak için tek yürek olduk. Bundan sonrada her türlü teröre karşı birlik olmalıyız dünyada başka Siverek ve başka Türkiye yok, bu meydanları dolduran farklı görüşte ki herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmalarında ardından Kuran-ı Kerim okundu, ilahiler seslendirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement