Fildişi Sahili Dışişleri Bakanı Türkiye'ye Geliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fildişi Sahili Dışişleri Bakanı Türkiye'ye Geliyor

12.12.2014 10:44  Güncelleme: 11:08

Fildişi Sahili Devlet ve Dışişleri Bakanı Charles Koffi Diby, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun davetine icabetle, beraberinde bir heyetle 15 Aralık'ta Türkiye'ye geliyor.

Fildişi Sahili Devlet ve Dışişleri Bakanı Charles Koffi Diby, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun davetine icabetle, beraberinde bir heyetle 15 Aralık'ta Türkiye'ye geliyor.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Fildişi Sahili'nden Türkiye'ye Dışişleri Bakanı düzeyinde ilk defa gerçekleştirilecek ziyaret sırasında yapılacak görüşmelerde ikili ilişkilerin tüm yönleriyle ele alınması ve bölgesel gelişmelere ilişkin konuların görüşülmesinin planlandığı belirtildi.

Heyetin, Ankara'daki resmi temaslarının öncesinde İstanbul'da ekonomik içerikli toplantı ve görüşmeler gerçekleştirmesinin öngörüldüğü vurgulanan açıklamada, "Söz konusu ziyaret, Afrika ortaklık politikamız bağlamında Fildişi Sahili ile ikili ilişkilerimizin önümüzdeki dönemde daha da ivme kazanmasına zemin teşkil edecektir" ifadeleri kullanıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fildişi Sahili Dışişleri Bakanı Türkiye'ye Geliyor - Son Dakika


Advertisement